Vores Historie

Solhøj gennem 49 år

2. generation på Solhøj.

Lidt om

Historien

I 47 år, har Anne og Poul Nielsen stået for driften af Gartneriet, men i 2014 overlod de roret til døtrene. Poul & Anne er dog stadig en meget stor del af gartneriets samt butikkens aktive liv.

Igennem mange år er der blevet produceret millioner af planter i gartneriet, de første mange år kun med engrossalg for øje. Men i 1999 valgte man at starte et hjemmesalg med speciale i et-årige planter til udplantning i havens mange krukker og bede.

Butikken har udviklet sig meget siden da, og byder idag på planter til stuen, blomstergaver til festlige lejligheder samt en stor binderi afd. der laver de smukkeste buketter m.m.

Lidt om

Fremtiden

Konceptet er selv at kunne producere diverse forårsblomster samt alverdens sommerplanter. Endvidere er der som før beskrevet opbygget en dejlig binderiafdeling.
Med Sannes baggrund som butiksdekoratør og Dorthes som produktionsgartner samt en dygtig og ansvarsfuld blomsterbinder, Pernille Stjernholm, er grundstenene til en rigtig god butik med lune og hygge lagt.
Solhøj Blomster” føres videre i samme ånd med fokus på spændende blomster, gode planter af høj kvalitet samt flotte bundne buketter og sammenplantninger, alt sammen til en fornuftig pris.

Sanne, Dorthe og Pernille

byder nye og ”gamle” kunder velkommen til
”Solhøj Blomster”.

© Copyright - Solhøj Blomster